Navigatie

Retouren

Retourzending
Om een artikel te retourneren moet de retourzending binnen veertien (14) dagen na ontvangst aan ons gemeld worden. Ga eerst naar uw persoonlijke account, om vervolgens naar het kopje Order geschiedenis en details te gaan om een melding van de retour te maken. Dit doet u, wanneer u het pakket heeft ontvangen. U kunt het pakket aanvinken en hiervan een melding van een retour voor maken. Wanneer de retourmelding door Eivissa Style wordt goedgekeurd, krijgt u hiervan bericht via de e-mail. Vervolgens kunt u naar uw persoonlijke account gaan, onder het kopje Producten en Retouren. Hier kunt u het retourformulier downloaden en vervolgens opsturen naar Eivissa Style met het bijbehorende product. Voor de betreffende zichttermijn en het retourneren van artikelen hanteert Eivissa Style de volgende voorwaarden:
- Meldt binnen 14 dagen na ontvangst de klantenservice dat u een artikel wilt ruilen of retourneren.
- Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging. 
- Afhankelijk van uw wens wordt het artikel geruild, of u ontvangt het aankoopbedrag terug, of u ontvangt een shoptegoed ter waarde van het aankoopbedrag (in het geval van geretourneerde sale-items)

Eivissa Style accepteert alleen geretourneerde artikelen die:
- In de orginele onbeschadigde verpakking worden teruggezonden
- Onbeschadigd en ongebruikt zijn
- Een kopie van de betreffende factuur bevatten
- Voldoende gefrankeerd zijn

Indien uw bestelling beschadigd is ontvangen, wordt u verzocht zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 48 uur, aan de klantenservice een melding te maken. In dat geval wordt de retourzending beoordeeld en wanneer de klacht reëel is, zal er een nieuw exemplaar binnen 5 werkdagen verstuurd worden. Wanneer het product niet meer op voorraad is, zal er geprobeerd worden het direct vanuit de voorraad van de leverancier te laten leveren. Wanneer dit niet binnen 5 werkdagen mogelijk is, wordt het geldbedrag teruggestort op uw rekening. 

De kosten van een retourzending zijn geheel voor rekening van de afzender en worden derhalve niet door Eivissa Style vergoed. Behalve in het geval van het beschrevene hierboven.

Retouradres:
Eivissa Style
Rijsdijk 60
3161EW Rhoon

© 2018 Eivissa Style | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel