Bezorgen

Home » Bezorgen

Bezorging in Nederland en België

Eivissa Style bezorgt bestellingen binnen Nederland en Europa altijd via de pakketservice van PostNL met handtekening voor ontvangst. Dit betekent dat u bij de aflevering van uw bestelling moet tekenen voor ontvangst. Eivissa Style verzoekt u daar rekening mee te houden bij het opgeven van het bezorgadres (thuis of werk).

De levertijd bedraagt bij directe betaling doorgaans 1-2 werkdagen. In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt. Uw bijdrage voor verzending per aangetekende pakketpost binnen Nederland bedraagt € 5,95 . Als u elders woont kunt u in het bestelproces zien welke tarieven wij hanteren voor het land waarin u woont. 

Niet thuis?
PostNL biedt uw bestelling tweemaal aan op uw bezorgadres. Indien u ook de tweede keer niet thuis bent om uw bestelling in ontvangst te nemen, wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde Postkantoor. Daar kunt u het afhalen op vertoon van uw legitimatiebewijs.

Bezorging buiten Europa 
Eivissa Style bezorgt ook buiten Europa maar hiervoor gelden andere verzendkosten, deze zijn afhankelijk van het land waar het heen gestuurd moet worden.
Wij versturen binnen 3 werkdagen de bestelling (mits voorradig, zie art.5 van Algemene Voorwaarden). Het afleverproces zal langer duren in dit geval, hoe lang is afhankelijk van het land waarnaar het verstuurd moet worden. Hou er overigens rekening mee dat het pakketje bij de douane in het land van bezorging kan worden  vastgehouden. Over het algemeen behouden douanes het recht om 30 dagen pakketten in bewaring te houden. 

 
Bekijk order- en verzendstatus online
U kunt de status van uw bestelling(en) altijd vinden onder 'order status' in uw account. Tevens versturen wij een Track&Trace code waarmee u te alle tijde kunt monitoren waar uw pakket zich bevindt.